Al gehoord van pasta met daslook, gnocchi van brandneteltopjes, een smoothie van brandnetel & munt? Of van een zevenblad soep, een frittata van paardenbloem, couscous met melganzenvoet? Of van cake met moerasspirea, flammkuchen met duizendblad, een hartige taart met kaasjeskruid, pana cotta met bijvoet? Of soep van Oost-Indische kers, een pesto van vogelmuur, rozenbottelchutney, een roerbak met weegbree? Of van sleedoorngin, meidoornketchup, zoete aardappel- en kastanjeburgers?
Hoor je het nu in Keulen donderen, maar intrigeert het je?
Kom dan deelnemen aan onze workshop Koken met Wildpluk!
Er zijn 8 sessies, verspreid over 8 maanden, maar je kan gewoon per sessie inschrijven.
In deze workshop is een volledige 4-gangenmaaltijd inbegrepen. Zorg dat je honger hebt!
Je gaat voldaan naar huis mét nog een bundel kruidenfiches en recepten.
Prijs: 60 euro / persoon / sessie